Livrare si predare GRATUITA Fara taxe suplimentare sau costuri ascunse Parc auto de masini mai noi de 3 ani, cu asigurare RCA, vigneta si full CASCO Kilometraj nelimitat la orice autoturism Asistenta telefonica permanenta prin serviciul de call-center Livrarea si predarea autoturismului inchiriat prin Inchirieri Auto Bucuresti, gratuite pentru aeroporturile Baneasa si Otopeni GPS sau laptop de inchiriat Oferta noastra cuprinde peste 200 de autoturisme noi, fara insemne

Termeni & conditii

Termeni si conditii

INCHIRIERI AUTO BUCURESTI

Inchirieri Auto Bucuresti ofera servicii de inchiriere masini, din flota proprie de peste 200 de autovehicule noi, din 16 marci corespunzatoare tuturor claselor de marime, cu respectarea urmatorilor termeni si conditii:

Varsta soferului

Pentru inchirierea unui autotusim, soferul trebuie sa aiba minim 21 de ani impliniti la data apelarii la serviciul de rent a car Bucuresti. Probarea varstei se va face obligatoriu cu pasaportul sau cartea de identitate.

Vechimea permisului de conducere

Soferul trebuie sa aiba permisul de conducere cu vechime mai mare de 1 an. Autoturismele oferite de Automotive, sucursala de inchiriere masini Bucuresti, nu pot fi inchiriate de soferi incepatori.

Tipul permisului de conducere

Se accepta inchirieri de masini catre orice sofer cu permis de conducere valabil pe teritoriul Romaniei (permise UE)

Utilizarea autovehiculului inchiriat

Responsabilitatea incalcarii legilor de circulatie revine in exclusivitate conducatorului auto care a incalcat cu sau fara buna stiinta norma respectiva, acesta suportand cuantumul amenzii si punctele de amenda corespunzatoare. Automotive nu raspunde de eventualele accidente produse din vina soferului pentru autoturismele inchiriate. Iesirea din tara cu autoturismele Automotive inchirieri masini Bucuresti se poate face numai dupa acceptul companiei noastre, in scris.

Asistenta telefonica

La inchirierea unui autotusim prin Automotive, sucursala Inchirieri Auto Bucuresti, beneficiati de asistenta telefonica permanenta. Ca si client, puteti apela oricand call-center-ul 0730 111 006 pentru a primi asistenta.

Predarea si preluarea autoturismului

Autotusimele inchiriate prin serviciul nostru beneficiaza de predare si preluare gratuita in cadrul municipiului Bucuresti. Ridicarea si/sau predarea masinii inchiriate se pot face si la agentiile Automotive situate in alte orase, fara nicio taxa suplimentara. Pentru a vedea locatia si datele de contact ale agentiilor Automotive din Romania, verificati pagina de contact.