Livrare si predare GRATUITA Fara taxe suplimentare sau costuri ascunse Parc auto de masini mai noi de 3 ani, cu asigurare RCA, vigneta si full CASCO Kilometraj nelimitat la orice autoturism Asistenta telefonica permanenta prin serviciul de call-center Livrarea si predarea autoturismului inchiriat prin Inchirieri Auto Bucuresti, gratuite pentru aeroporturile Baneasa si Otopeni GPS sau laptop de inchiriat Oferta noastra cuprinde peste 200 de autoturisme noi, fara insemne

Despre noi

inchiriere masini Bucuresti

Conceptul INCHIRIERI AUTO BUCURESTI - orientat catre client

Sucursala Inchirieri Auto Bucuresti prin Automotive LTD va ofera peste 200 de autoturisme noi, din 16 marci corespunzatoare tuturor claselor de marime. Solutiile de rent a car Bucuresti oferite de grupul Automotive se remarca prin diversitatea ofertei de autoturisme, precum si prin oferirea unui discount de 10% pentru orice inchiriere efectuta prin formularul online de rezervari auto. De asemenea, serviciul nostru include si kilometraj nelimitat pentru orice masina inchiriata si asistenta telefonica permanenta, la call-center-ul dedicat filialei de inchirieri auto Bucuresti, telefon 0730 111.002.

Stim ca majoritatea clientilor nostri fac parte din segmentul de business, si de aceea, firma noastra de rent a car Bucuresti va pune la dispozitie doar masini fara insemne speciale. Iar pentru ca stim valoarea calitatii, toate autoturismele din parcul auto Bucuresti au o vechime de maxim 3 ani. Pentru a putea apela la o solutie de inchiriere masini in Bucuresti, clientul poate avea resedinta oriunde, nu doar in capitala, cu conditia sa aiba minim 21 de ani, vechimea permisului sau de conducere trebuie sa fie de minim 1 an, iar garantia trebuie achitata obligatoriu la contractarea serviciului de inchiriere. Toate masinile de la rent a car Bucuresti beneficiaza de asigurare completa CASCO, vigneta platita, si sunt periodic supuse verificarilor tehnice. Preturile noastre includ TVA si toate taxele, cu exceptia combustibililor.

Masina se livreaza cu plinul de carburant facut de Inchirieri Auto Bucuresti, si trebuie returnata in aceleasi conditii. Recomandam clientilor nostri sa plaseze rezervarea pentru inchirieri masini Bucuresti (atat prin formularul de rezervari online, cat si telefonic) cu minim 48 de ore inainte de data livrarii pentru a putea asigura disponibilitatea masinii din flota Automotive. Tarifele practicate de serviciul de Inchiriere auto Bucuresti incep de la 19 euro / zi. Rent a car Bucuresti dispune de o flota auto de peste 200 de masini, din marcile afisate pe site.

 

1
Avantaje client
Cu Inchirieri Auto Bucuresti te bucuri mereu.
inchiriere masini BucurestiAi incluse asigurarea CASCO si RCA, vigneta, precum si toate taxele. Ai un discount de 10% permanent si te bucuri de asistenta telefonica nelimitata, prin call-center.
2
Noi avem grija de masini.
Tu le conduci.
inchiriere masini Bucuresti Avem grija permanent de masinile din parcul propriu, pentru ca tu sa te poti bucura de un drum linistit, chiar si pe drumurile din Bucuresti.

 


Viziune. Misiune. Valori

Suntem angajati permanent in nevoia de a ne consolida pozitia pe piata de inchirieri de masini Bucuresti. Ca grup de firme la nivel national, avem pretutindeni o responsabilitate fata de noi, dar si fata de clientii care apeleaza la serviciile de rent a car din Bucuresti si din alte zone, precum Prahova, Dambovita, Constanta, Arges sau Buzau (prin agentiile noastre zonale) sa mentinem calitatea serviciilor si promptitudinea fata de cerintele clientilor la standarde ridicate.

  • Viziunea noastra: sa devenim lider pe segmentul de inchirieri auto Bucuresti, in conditiile in care piata in acest domeniu este caracterizata de o concurenta acerba.
  • Misiunea noastra: suntem o familie diversificata, la nivel national, cu o gama larga de autoturisme in oferta de inchiriere auto Bucuresti, o familie care s-a dedicat cu pasiune furnizarii de servicii remarcabile si prestarii de tarife rezonabile pentru inchirieri.
  • Valorile noastre: pretuim angajatii si colaboratorii nostri, avem grija de parcul auto, dar mai presus de toate ne preocupam de clientii nostri.