Livrare si predare GRATUITA Fara taxe suplimentare sau costuri ascunse Parc auto de masini mai noi de 3 ani, cu asigurare RCA, vigneta si full CASCO Kilometraj nelimitat la orice autoturism Asistenta telefonica permanenta prin serviciul de call-center Livrarea si predarea autoturismului inchiriat prin Inchirieri Auto Bucuresti, gratuite pentru aeroporturile Baneasa si Otopeni GPS sau laptop de inchiriat Oferta noastra cuprinde peste 200 de autoturisme noi, fara insemne

Rezervare rapida

 
inchiriere auto Bucuresti   |  
inchiriere auto Bucuresti   |  
Total (euro TVA inclus):   
Continua

Cele mai inchiriate masini

 • Inchiriere-auto-Bucuresti - Dacia Logan
  Dacia Logan
  Cu un tarif ncepand de la 23€, Dacia Logan reprezinta cea mai frecventa alegere a clientilor nostri. Detalii si rezervare
 • Inchiriere-auto-Bucuresti - Toyota Yaris
  Toyota Yaris
  Dimensiunile mici o recomanda pentru usurinta cu care se conduce. Clientii nostri apreciaza asta. Detalii si rezervare
 • inchiriere auto Bucuresti

  10% discount

  Ai 10% reducere pentru orice autoturism inchiriat de la biroul de inchiriere auto Bucuresti. Vezi oferta completa...

 • inchiriere auto Bucuresti

  Ce oferim?

  Inainte de a plasa o rezervare pentru inchiriere auto Bucuresti, citeste aici termenii si conditiile de inchiriere.

Servicii de rent a car prin Automotive Bucuresti

Compania noastra de inchirieri auto va ofera o gama diversificata de masini de inchiriat la preturi accesibile, cu livrare si predare complet gratuite in Bucuresti si in aeroporturile internationale Baneasa si Otopeni. 

Toate masinile sunt noi, au asigurare completa CASCO si RCA (inclusiv polita extra de furt), se inchiriaza cu kilometraj nelimitat, iar preturile afisate includ toate taxele, livrare si predare gratuita, precum si cota de TVA. 

Pentru orice rezervare plasata online, beneficiati de urmatoarele: 

 • livrare si predare gratuita, in aeroporturile Otopeni si Baneasa, sau in Bucuresti
 • kilometraj nelimitat si doar masini noi de inchiriat
 • TVA si toate taxele incluse in preturile afisate
 • fara taxe aditionale la livrarile in afara programului
 • flota diversa, care va permite sa alegeti masina dorita (vezi oferta completa)
 • asigurari de raspundere 0 de tip CASCO
 • asistenta telefonica prin call-center national
 • doar masini cu airbag si aer conditional, disponibile spre inchiriere

 

Pentru orasele in care functioneaza sucursale ale Automotive Rent a Car, puteti rezerva fara limitari orice masina. Daca doriti sa ridicati masina din Bucuresti, Pitesti, Buzau, Ploiesti, Rm. Valcea, sau din Aeroporturile Internationale Baneasa si Otopeni, livrarea este gratuita. In celelalte puncte costul de livrare se calculeaza in functie de distanta fata de Bucuresti. Livrarea se face personal de agentii companiei noastre de inchirieri auto, in data solicitata, la locul specificat in formularul de rezervare de pe site. Imediat dupa plasarea unei rezervari veti fi contactat telefonic sau prin email pentru confirmare.


Ce ofera serviciul de inchiriere auto Bucuresti ?

Conditii de inchiriere:

Masinile noastre pot fi inchiriate doar de persoane care poseda un permis de conducere valabil, national sau international de minim un (1) an, in varsta de peste 21 de ani. Regimul garantiei: in orice situatie, la livrare, se poate solicita o garantie de 100-300 Euro. Plata garantiei se va face in lei la cursul BNR din ziua platii sau intr-o alta moneda - euro sau USD.

Restituirea garantiei se va face exclusiv in moneda constituita. Garantia va fi utilizata pentru penalizare, in cazuri de distrugeri intentionate constatate in interiorul sau exteriorul autoturismului, furt ale partilor autoturismului , pierderi ale documentelor autoturismului sau ale cheilor autoturismului , etc. Aceasta suma va fi returnata la recuperarea autoturismului in buna stare de functionare si de caroserie, cu toate documentele, accesoriile si echipamentele din dotare. Clientul este obligat sa restituie autoturismul la data, ora, si locatia prevazute in contract, cu rezervorul plin, in aceleasi conditii in care a fost preluat. Clientul trebuie sa foloseasca pentru alimentarea autoturismului numai combustibil achizitionat din statiile de carburanti autorizate. Prelungirea termenului de inchiriere se poate face numai cu aprobarea societatii noastre.

Avantajele noastre:

Automotive nu percepe comisioane la conversia altor valute in moneda locala. Conversia se face direct la cursul BNR fara corectii, curs care poate fi consultat la adresa www.bnr.ro. De asemenea indiferent de modalitatea de plata, Automotive nu retine alte taxe cu exceptia ratei chiriei zilnice. Acceptam de asemenea plata cu card Visa, Visa Electron, Maestro si Mastercard.

Tariful de inchiriere cuprinde:

Controlul tehnic si intretinerea autoturismului (toate masinile beneficiaza de ITP si au vignete achitate la zi clientii companiei noastre nefiind nevoiti sa achite taxe conexe), schimbarea si completarea uleiului regulat, asigurarea 100% contra accidentelor si furturilor prin intermediul politelor full CASCO.

Tariful de inchiriere nu cuprinde:

Combustibilul, taxele de trecere, garaj, transbordare pe timpul inchirierii, si daunele care nu fac obiectul asigurarii (in general daune legate de degradarea voita a autoturismului de catre client).


Ce pot vizita cu masina inchiriata de la Inchirieri Auto Bucuresti ?

Aeroportul International Henri Coanda

Aeroportul International Henri Coanda, este cel mai mare aeroport din Romania si unul din cele doua mari aeroporturi din Bucuresti. In prezent, aeroportul poate prelua pana la 1200 pasageri / ora pentru zborurile internationale si dispune de doua terminale, unul pentru zboruri interne si unul pentru curse internationale.

Arcul De Triumf

Gazduind un micro muzeu la interior, pe tema participarii Romaniei la Primul Razboi Mondial, reprezinta unul din cele mai simbolice monumente ale Bucurestiului. In partea de sus se afla o terasa unde te poti sui sa admiri o priveliste de ansamblu a capitalei.

Aventura Parc

Este primul parc de aventuri din Romania, situat langa Bucuresti, deschis din 2006 si care ofera distractii pentru intreaga familie, trasee de escalada in copaci pentru copii si adulti, perete escalada, minigolf, jocuri gonflabile, piscina si multe altele.

Lacul Herastrau

Are o suprafata de circa 74 hectare si este folosit pentru sport, navigatie si pentru agrement. Malurile lacului sunt îndiguite pentru prevenirea inundatiilor. Este un loc excelent pentru plimbari lungi pe malul lacului.

Muzeul Grigore Antipa

Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” isi are originea in Muzeul National de Istorie Naturala si Antichitati din Bucuresti, fondat la 3 noiembrie 1834, prin actul 142, semnat de catre principele Alexandru Ghica.

Parcul Cismigiu

Parcul Cismigiu este situat in centrul capitalei, este cel mai vechi parc din Bucuresti si se intinde pe 17 hectare. A devenit, de-a lungul timpului, un simbol pentru tineri, datorita numeroaselor evenimente ce au loc aici.

Piata Universitatii

Piața Universitatii este o piata importanta in Bucuresti. Este kilometrul zero al retelei de sosele a Romaniei, forma ei este dupa modelul haussmanian de "Mare-Intersectie" - "La Grande Croisee" delimitand axele principale ale capitalei. De asemenea, aici au loc frecvent concerte si evenimente in aer liber.

National Arena

Inaugurat in 2011, in locul fostului complex sportiv Lia Manoliu, reprezinta cea mai mare investitie sportiva a primariei Bucuresti, intr-un efort de recastigare a gloriei de care se bucura odata sportul romanesc. In 2012, aici se organizeaza finala UEFA Europa League, cel mai important eveniment fotbalistic din ultimii ani din Romania.