Livrare si predare GRATUITA Fara taxe suplimentare sau costuri ascunse Parc auto de masini mai noi de 3 ani, cu asigurare RCA, vigneta si full CASCO Kilometraj nelimitat la orice autoturism Asistenta telefonica permanenta prin serviciul de call-center Livrarea si predarea autoturismului inchiriat prin Inchirieri Auto Bucuresti, gratuite pentru aeroporturile Baneasa si Otopeni GPS sau laptop de inchiriat Oferta noastra cuprinde peste 200 de autoturisme noi, fara insemne

Contact

Formular de contact

Pentru orice nelamuriri sau intrebari legate de serviciile de inchiriere auto Bucuresti, puteti completa si trimite formularul de mai jos. Pentru rezervari masini, va rugam accesati pagina de rezervari auto Bucuresti.

Serviciile de rent a car Bucuresti se adreseaza clientilor din Romania avand minim 21 de ani impliniti la data apelarii la serviciul de rent a car Bucuresti si cu o vechime a permisului de minim 1 an.

Pentru termenii si conditiile complete privind serviciul de inchirieri de masini Bucuresti, accesati sectiunea Termeni si Conditii. Pentru intrebari frecvente legate de serviciul de inchiriere auto Bucuresti, accesati pagina de FAQ.

Automotive Bucuresti, Sectorul 2, Colentina

Telefon: 0730 111.006

Automotive Ploiesti, Bld. Republicii, nr. 171, Ploiesti, Prahova

Website: http://www inchirieri-masini-ploiesti.ro

Inchirieri masini Constanta
Inchirieri masini Targoviste
Inchirieri masini Buzau
Automotive Pitesti, Bld. N. Balcescu, Pitesti, Arges
  • Automotive Bucuresti

    • Sectorul 2, Colentina Tel: +4 0730 111.006
    • office@inchirierimasini.info