Livrare si predare GRATUITA Fara taxe suplimentare sau costuri ascunse Parc auto de masini mai noi de 3 ani, cu asigurare RCA, vigneta si full CASCO Kilometraj nelimitat la orice autoturism Asistenta telefonica permanenta prin serviciul de call-center Livrarea si predarea autoturismului inchiriat prin Inchirieri Auto Bucuresti, gratuite pentru aeroporturile Baneasa si Otopeni GPS sau laptop de inchiriat Oferta noastra cuprinde peste 200 de autoturisme noi, fara insemne

Intrebari frecvente

Aveti o nelamurire legata de serviciile de inchiriere auto Bucuresti ?

Pentru o relatie cat mai buna cu clientii nostri actuali si viitori, venim in intampinarea acestora cu raspunsuri la cele mai frecvente intrebari legate de utilizarea serviciilor de inchiriere de masini Bucuresti. In incercarea de a raspunde cat mai concis fata de intrebarile clientilor, suntem disponibili si telefonic, la numarul de call-center.

Cum platesc ?

Acceptam plata cu cash sau carte de credit VISA, Mastercard si Maestro. In cazul in care plata se va face cu cash, ne rezervam dreptul de a solicita o copie de pe orice factura de utilitati (curent, gaze, telefon), pentru a dovedi ca persoana care efectueaza plata exista (si ca actele de identitate nu sunt furate).

Cand platesc ?

La inchirierea unui autoturism prin Automotive rent a car Bucuresti, plata se face la livrarea masinii, prin oricare din metodele de mai sus.

Ce acopera asigurarea valabila pentru masini de inchiriat in Bucuresti ?

Asigurarea toturor vehiculelor folosite la Automotive rent a car Bucuresti include o polita RCA obligatorie precum si o polita full Casco, care acopera dauna in caz de furt sau avarie partiala, respectiv totala.

Pot inchiria fara sa platesc garantia ?

Da, cu conditia sa aveti o carte de credit valida. In acest caz va putem bloca pe card suma echivalenta, fara a o extrage efectiv.

Unde se pot livra masinile de la rent a car Bucuresti ?

Livrarea se face in functie de locatia specificata de catre client, cu conditia ca ea sa aiba loc pe teritoriul municipiului Bucuresti. De asemenea pentru aeroporturile din Bucuresti livrarea este gratuita.

De ce bonusuri pot beneficia ?

Firma noastra de inchirieri de masini Bucuresti ofera clientilor posibilitatea de a beneficia de serviciul intitulat generic rent a car Bucuresti fara limita de kilometrii, livrarea si predarea autoturismului fiind gratuite in limita municipiului Bucuresti, dar si pentru inchiriere auto de pe aeroporturile Baneasa si Otopeni.

Cum se aplica discountul de 10% ?

Discountul de 10% este valabil pentru orice autoturism oferit prin serviciile de inchiriere auto Bucuresti, doar pentru rezervarile online, si este deja inclus in preturile afisate in sectiunea de rent a car Bucuresti.

Care este vechimea maxima a unui autoturism de inchiriat ?

Politica Automotive Inchirieri Auto Bucuresti este de a rula un autoturism pe o durata de maxim 3 ani, urmand ca dupa aceasta perioada autoturismul sa fie retras din circuit si vandut.

Exista si alte motorizari sau autoturisme cu cutie hidramata la inchirieri masini Bucuresti?

Desigur. Dacia Logan, Peugeot 307, Skoda Octavia, Renault Megane, Audi A4 si VW Passat sunt disponibile in varianta diesel, iar Skoda Octavia este cu cutie hidramata.

Iarna se asigura penuri speciale pentru masinile oferite de rent a car Bucuresti ?

Da, personalul tehnic al service-urilor autorizate de producatorii autoturismelor, schimba pneurile cu pneuri adecvate anotimpului in care se realizeaza inchirierea masinii.